Binnenkort weer beschikbaar!

3-gangen diner inclusief wijnproeverij bij The Local Bistro – UITGESTELD

Begin
1 februari 2020 00:00
Einde
31 maart 2020 23:30
Adres
Zandvoort, zandvoort beach    Bekijk de kaart
Telefoon
0625425318

65,00

3-gangen diner inclusief wijnproeverij bij The Local Bistro

In het voorjaar van 2020 organiseert Wijn aan Zee voor de 2e keer in samenwerking met restaurant The Local Bistro een 3 gangen-diner inclusief wijnproeverij. Je wordt ontvangen met een glas feestelijke bubbels. Daarna ga je aan tafel voor een heerlijke 3-gangendiner. Bij elk gerecht heb ik twee of drie mooie wijnen geselecteerd waar ik een en ander over zal vertellen. Voor het voorgerecht proef je de door mij geselecteerde wijnen. Als het voorgerecht geserveerd wordt bepaal je welke van de geproefde wijnen je wilt drinken bij je voorgerecht. Daarna doen we hetzelfde met het hoofd- en nagerecht.

36 op voorraad

Status

Binnenkort weer beschikbaar!

Informatie

3-gangen diner inclusief wijnproeverij bij The Local Bistro

Voorjaar 2020 organiseert Wijn aan Zee voor de 2e keer in samenwerking met restaurant The Local Bistro een 3 gangen-diner inclusief wijnproeverij. Je wordt ontvangen met een glas feestelijke bubbels. Daarna ga je aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner. Bij elk gerecht heb ik een aantal wijnen geselecteerd waar ik een en ander over zal vertellen. Voor het voorgerecht proef je de door mij geselecteerde wijnen. Als het voorgerecht geserveerd wordt bepaal je welke van de geproefde wijnen je wilt drinken bij je voorgerecht. Daarna doen we hetzelfde met het hoofd- en nagerecht. Op deze manier proef je verschillende wijnen en geniet je van heerlijke gerechten met jouw favoriete wijn.
The Local Bistro is een typisch Frans Restaurant in hartje Zandvoort waar je in ongedwongen sfeer een heerlijke avond kunt beleven. De eigenaren Thierry Spierings en Barbara Visser (voorheen collega’s) zijn in 2016 samen deze bistro met Parijse uitstraling gestart. Ze serveren klassieke gerechten uit de Franse keuken. 

  • Datum: Nader te bepalen
  • Tijdstip: Start 18.30 uur
  • Kosten: € 65 (inclusief 3-gangen diner, een speciale wijnproeverij, een glas wijn per gang, water en koffie of thee toe).

Opgeven kan bij The Local Bistro of via www.wijnaanzee.net 

Pin It on Pinterest