Aanbieding!

Wijn voor een Prikkie: Oostenrijkse toppers

11,25 9,50

Informatie

Wijn voor een prikkie betalen met een tikkie

Sinds de intelligente lockdown eind maart bieden wij elke week een mooie wijn aan voor een prikkie. Wij leveren deze veilig op afstand af en je betaalt via een tikkie of bankoverschrijving. Veilig en makkelijk! Elke week één of twee mooie wijnen uit ons assortiment. Deze week kun je kennis maken met de mooie wijnen van Waldschutz

Gruner Veltliner (wit)

Zweigelt (rood)

Normaal €11,25 per fles. Deze week € 10,00 en bij afname van een doos slechts €9,50 per fles

Bekijk onze wekelijkse aanbiedingen via Facebook en Instagram

Wijnhuis:

Deze prachtige wijnen zijn afkomstig van Weinhof Waldschütz. Een prachtig wijnhuis waar Anton en Elfriede Waldschütz, familietraditie en ervaringen zeer hoog in het vaandel houden. Sinds 1992 zorgen zij met veel liefde, toewijding en een brede glimlach voor schitterende Oostenrijkse kwaliteitswijnen. Door veel aandacht te besteden aan de natuur, het milieu en het handmatig oogsten weten zij elk jaar van iedere druif weer een wijn te maken die zichtzelf overtreft in zijn smaak en persoonlijkheid. De wijngaarden bevinden zich ook nog eens op de meest zonnige hellingen van de bekende prestigieuze Oostenrijkse wijngebieden Kamptal en Wagram. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om prachtige en karakteristieke Oostenrijkse wijnen te creëren.

De Gruner Veltliner uit één van de meest prestigieuze wijngebieden in Oostenrijk, het gebied Kamptal is een verrukkelijke Oostenrijkse witte wijn met een mooie heldere lichtgele kleur en groene nuances. In de smaak veel frisheid en minerale tonen, maar ook citrus en kruiden zijn duidelijk aanwezig bij deze wijn. De wijn is mooi in balans en heeft een lange frisse afdronk met een kleine mineraaltje.

Drinken bij: asperges, kaasfondue, gele curry, bresse-kip met dragon in roomsaus en risotto alle vongole.

De Zweigelt (rood) heeft heerlijke aroma’s van kersen en donkere bessen, ronde tannines en een harmonieuze zuurgraad met zeer fruitige afdronk. De druiven zijn handmatig geoogst van de wijngaarden met lössbodem.

Drinken bij: Gebraden of gegrild lamsvlees, rundvlees

 

 

Extra informatie

Gewicht 1000 g

Pin It on Pinterest