Begin
20 augustus 2020 17:45
Einde
20 augustus 2020 21:00
Adres
Zwarteweg 10, Noordwijk    Bekijk de kaart
Telefoon
06-25425318

Excursie wijngaard

24,50

Excursie naar de wijngaard + wijnproeverij

Altijd al een keer een wijngaard willen bezoeken? Dan is dit je kans. Wijn aan Zee organiseert donderdag 20 augustus as een excursie naar de prachtige Lidrusgaarde in Noordwijk, één van de 200 Nederlandse wijngaarden vlakbij zee. Tijdens het bezoek vertelt eigenaar Jan Kling alles over de druivensoorten die hij heeft aangeplant, het werk in de wijngaard en de wijnen die hij maakt. Aangezien er de komende weken geoogst gaat worden zijn de druiven groot genoeg om het verschil te zien en te proeven tussen onder andere een johanniter, een rubens en een rondo druif. Na afloop van de rondleiding worden de verschillende wijnen van de Lidrusgaarde onder het genot van een stukje kaas geproefd. We sluiten af met een huisgemaakte grappa van de Johanniter druif. Zin om mee te gaan?

We vertrekken om 17.15 vanuit Zandvoort. Wil je graag meerijden? Geef dat dan even aan via wijnaanzee@gansnerlotte.nl.
De excursie gaat door bij een minimale deelname van 10 personen. Maximaal 20 personen.

12 op voorraad

Excursie naar de wijngaard + wijnproeverij

Altijd al een keer een wijngaard willen bezoeken? Dan is dit je kans. Wijn aan Zee organiseert donderdag 20 augustus as weer een excursie naar de prachtige Lidrusgaarde in Noordwijk, één van de 200 Nederlandse wijngaarden, vlakbij zee. Tijdens het bezoek vertelt eigenaar Jan Kling alles over de druivensoorten die hij heeft aangeplant, het werk in de wijngaard en de wijnen die hij maakt. Aangezien er de komende weken geoogst gaat worden zijn de druiven groot genoeg om het verschil te zien en te proeven tussen onder andere een johanniter, een rubens en een rondo druif. Na afloop van de rondleiding worden de verschillende wijnen van de Lidrusgaarde onder het genot van een stukje kaas geproefd. Kosten € 24,50 pp op basis van eigen vervoer. We vertrekken om 17.30 vanuit Zandvoort. Wil je graag meerijden. Geef dat dan even aan.

Excursie naar de wijngaard + wijnproeverij

Altijd al een keer een wijngaard willen bezoeken? Dan is dit je kans. Wijn aan Zee organiseert woensdag 29 augustus as weer een excursie naar de prachtige Lidrusgaarde in Noordwijk, één van de 200 Nederlandse wijngaarden, vlakbij zee. Tijdens het bezoek vertelt eigenaar Jan Kling alles over de druivensoorten die hij heeft aangeplant, het werk in de wijngaard en de wijnen die hij maakt. Aangezien er de komende weken geoogst gaat worden zijn de druiven groot genoeg om het verschil te zien en te proeven tussen onder andere een johanniter, een rubens en een rondo druif. Na afloop van de rondleiding worden de verschillende wijnen van de Lidrusgaarde onder het genot van een stukje kaas geproefd. Kosten € 19,50 pp op basis van eigen vervoer. We vertrekken om 17.30 vanuit Zandvoort. Wil je graag meerijden. Geef dat dan even aan via M 06-25425318 of wijnaanzee@gansnerlotte.nl.

Status

12 Beschikbaar

Pin It on Pinterest