Culinair rondje Zeedijk

Begin
25 oktober 2020 12:00
Einde
25 oktober 2020 17:00
Adres
Zandvoort, zandvoort beach    Bekijk de kaart
Telefoon
0625425318

52,50

Culinair Rondje Zeedijk
Zondag 25 oktober van 12 tot 17 uur

Zondag 25 oktober organiseert Wijn aan Zee voor de 3e keer het Culinair rondje Zeedijk. Deze unieke wijn- en spijswandeling voert je langs diverse restaurants in de buurt van de Amsterdamse Zeedijk. Bij elke restaurant ontvang je een gerechtje en een bijpassend glas wijn. Het ultieme zondagmiddag gevoel! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €52,50 via www.wijnaanzee.net. Je start om 12 uur op de aangewezen startlocatie en dient de volgorde zoals vermeld op jouw deelnamekaart aan te houden. Kaarten worden per post naar je toe gestuurd of zijn af te halen bij de startlocatie.

In verband met de RIVM maatregelen is het raadzaam om in tweetallen (of een meervoud hiervan) te reserveren. Maximaal 12 kaarten per bestelling. De restaurants hebben 2- en/of 4-persoonstafeltjes. Deze mogen niet verplaatst worden. Je zit dus met 2 of 4 personen aan een tafel. Na elke gang kun je er zelf kiezen of je al dan niet van tafelgenoot wisselt. Bij binnenkomst word je verzocht om je handen te desinfecteren. Op drukke plekken graag een mondkapje gebruiken. De namen van de deelnemers worden doorgegeven aan de restaurants om te voorkomen dat je je bij elke locatie opnieuw moet aanmelden.

Indien je onverhoopt toch verhinderd bent is er geen restitutie. Je kunt uiteraard wel een vervanger sturen. Het geld wordt overgemaakt naar de deelnemende restaurants.

69 op voorraad

Status

69 Beschikbaar

Informatie

Zondag 25 oktober organiseert Wijn aan Zee voor de 3e keer het Culinair rondje Zeedijk. Deze unieke wijn- en spijswandeling voert je langs diverse restaurants in de buurt van de Amsterdamse Zeedijk. Bij elke restaurant ontvang je een gerechtje en een bijpassend glas wijn. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €52,50 via de website van Wijn aan Zee. Je start om 12 uur op de aangewezen startlocatie en dient de volgorde zoals vermeld op jouw deelnamekaart aan te houden. Kaarten worden per post naar je toe gestuurd of zijn af te halen bij de startlocatie.

In verband met de RIVM maatregelen is het raadzaam om in tweetallen (of een meervoud hiervan) te reserveren (max 12). De restaurants hebben 2-persoonstafeltjes. Deze mogen niet verplaatst worden. Na elke gang kun je zelf kiezen of je al dan niet van tafelgenoot wisselt. Bij binnenkomst word je verzocht om je handen te desinfecteren. Op drukke plekken graag een mondkapje gebruiken. De namen van de deelnemers worden doorgegeven aan de restaurants om te voorkomen dat je je bij elke locatie opnieuw moet aanmelden.

Bij verhindering kun je een vervanger sturen. Je ontvangt geen geld retour. Dat gaat naar de deelnemende restaurants.

Pin It on Pinterest