Castle Rock – chardonnay – Central Coast

16,85

Informatie

Castle Rock – 100% chardonnay – Californië – Central Coast – € 16,85

Smaakprofiel: Een super verleidelijke, ronde, romige en zachte Chardonnay. Boordevol super rijp, zacht fruit zoals perzik, rijpe appel, ananas en met volle, fluweelzachte vanille smaken. Mmm… California dreaming with this Chardonnay…

Wijnhuis: “Award winning wines at affordable prices” is sinds de oprichting van Castle Rock in 1994 nog altijd het motto. Alle wijnen van Castle Rock hebben een geweldige prijs – kwaliteit verhouding. De wijnen ontvangen dan ook veel lovende kritieken in vooraanstaande wijnmagazines zoals Wine Spectator, Wine Enthusiast. Ze worden steevast getipt als Amerikaanse wijnen met de beste prijs – kwaliteit verhouding. De dagelijkse leiding van het bedrijf is nog altijd in handen van oprichter Greg Popovich en zijn compagnon Chris Noble.

Castle Rock koopt druiven bij meer dan veertig verschillende boeren in alle vooraanstaande wijngebieden van Amerika zoals Californië, Oregon en Washington. Het verbouwen van de druiven gebeurt volgens de strenge eisen van Castle Rock onder leiding van wijnmaker Eric Lauman. Dit wordt allemaal gedaan om te garanderen dat de kwaliteitseisen van Castle Rock van het begin tot eind worden opgevolgd.

De wijnen worden gemaakt onder leiding van Eric Lauman bij bevriende wijnbedrijven. Castle Rock bezit geen eigen wijnmakerij. Er is geen geld geïnvesteerd in dure gebouwen, wijngaarden en wijnmaak apparatuur. Hierdoor kunnen er druiven van topkwaliteit worden gekocht om “Award winning wines at affordable prices” te maken.

Drinken bij: Heerlijk ‘los’ per glas en om door te schenken bij visgerechten met romige saus, gerookte vis en witvlees gerechten met romige sauzen en bij zachte (Franse) kazen.

Extra informatie

Gewicht 1000 g

Pin It on Pinterest